ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ – 6 περιπτώσεις Επεμβάσεων
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Χαλάρωση - Σύσφιξη Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Χαλάρωση - Σύσφιξη Πρίν & Μετά

 

Οι επιλεγμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί
είναι μόνο στο Olymbian Clinic

 

 

Χαλάρωση – Σύσφιξη

Χωρίς καθυστέρηση και με το χαμηλότερο κόστος αντιμετωπίστε τη χαλάρωση και κάντε το σώμα σας στητό και σφριγηλό

 

Επωφελήσου τώρα,
από τη μεγάλη Προσφορά
του Olymbian Clinic

38 επεμβάσεις στη Μισή Τιμή

Γράψε ένα τηλέφωνο και θα έχεις άμεση ενημέρωση

ή Τηλεφωνήστε μας στο
210 6770071 – 6944 512760

Η χαλάρωση είναι από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Mπορεί να εμφανιστεί σε πολλά και διαφορετικά σημεία του σώματος και του προσώπου, όπως στην κοιλιά μετά από την γέννα αλλά και σε ολόκληρο το σώμα ύστερα από μεγάλη ή ξαφνική απώλεια βάρους.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος για σύσφιξη της κοιλιάς;

Η κοιλιά αποτελεί το δυσκολότερο ίσως σημείο του σώματος για σύσφιξη και αναδόμηση. Ακόμα κι αν ακολουθείτε μία ισορροπημένη διατροφή και γυμνάζεστε με ένταση και συχνά, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα ιδανικά. Η μεσοθεραπεία προτείνεται από ειδικούς σαν την πρωτοπόρο θεραπεία εξάλειψης της δερματικής χαλάρωσης.

Πως θα απαλλαγώ από τα πλαδαρά μπράτσα;

Τα μπράτσα είναι μία πολύ ευαίσθητη περιοχή του σώματος που αν παραμεληθεί συσσωρεύει αρκετό λίπος, το οποίο με την πάροδο του χρόνου προκαλεί χαλάρωση. Η γυμναστική είναι πολύ σημαντική παράμετρος στην βελτίωση της εικόνας, όμως δεν φτάνει για το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν έχει επέλθει η χαλάρωση. Η σύγχρονη και αναίμακτη μέθοδος κρυολιπόλυσης, που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του ψύχους για τη διάλυση των λιποκυττάρων, εφαρμόζεται ακριβώς σε αυτές τις περιοχές όπου οι δίαιτες και η γυμναστική δεν μπορεί να επιτύχει.

Παίζει ρόλο η κατανάλωση νερού στην σύσφιξη;

Όσο περισσότερο νερό πίνετε καθημερινά, τόσο το καλύτερο! Βοηθάτε την ελαστικότητα του δέρματος και την υγεία των ζωτικών σας οργάνων. Εκτός από τα 8-10 ποτήρια την ημέρα, προσπαθήστε να καταναλώνετε και τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, όπως φρέσκα φρούτα και φυλλώδη λαχανικά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για την επιθυμητή σύσφιξη σώματος;

Οι συνεδρίες σχεδιάζονται ανάλογα με την περιοχή σώματος που στοχεύετε, το μέγεθος του προβλήματος και τη θεραπεία που θα επιλέξετε. Τις περισσότερες φορές, τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Με την πάροδο του χρόνου οι μύες αδυνατίζουν και οι ιστοί χάνουν την ζωτικότητά τους, ενώ το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του καθώς αλλοιώνονται οι ίνες του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Χαλάρωση – Σύσφιξη:

Άλλοι παράγοντες  χαλάρωσης είναι το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ, η κακή διατροφή, το στρες, η απουσία ύπνου κατά τις νυχτερινές ώρες, η μειωμένη δραστηριότητα κ. α.

Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Χαλάρωση - Σύσφιξη Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Χαλάρωση - Σύσφιξη Πρίν & Μετά

Επικοινωνήστε τώρα με το Olymbian-Clinic για να ενημερωθείτε για όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους σύσφιξης και να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, με τη βοήθεια μιας μεγάλης ομάδας εξειδικευμένων ιατρών, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Η σύσφιξη σώματος αποτελεί έναν από τους δυσκολότερους τομείς στην αισθητική. Με την σωστή ιατρική φροντίδα όμως, το δέρμα μπορεί να επανέλθει σε σημαντικό βαθμό και να ανακτήσει την χαμένη του ελαστικότητα.

Υπάρχουν πλέον πολλές αναίμακτες μέθοδοι με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και της αισθητικής δερματολογίας που στοχεύουν στη θεραπεία του χαλαρωμένου δερματικού ιστού.

Kριτικές πελατών

“Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο μου έλαμπε! Δεν ήταν καθόλου ερεθισμένο και όλη η διαδικασία ήταν πολύ ωραία. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!”
Κατερίνα Παπά, Επιχειρηματίας
(46 ετών)

. . .

“Έκανα επιτέλους την λιποαναρρόφηση που φοβόμουν. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ και δεν το μετανιώνω!”
Δέσποινα Π, Κομμώτρια
(37 ετών)

. . .

“Το Olymbian-Clinic μου έδωσε τη λύση για οριστική αποτρίχωση. Στην αρχή ήμουν κάπως δύσπιστος αλλά τα αποτελέσματα με δικαίωσαν. Σας ευχαριστώ!”
Χρήστος Μ., Ιδ. Υπάλληλος
(42 ετών)