ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ – 6 περιπτώσεις Επεμβάσεων
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Ραγάδες / Ουλές Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Ραγάδες / Ουλές Πρίν & Μετά

 

Οι επιλεγμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί
είναι μόνο στο Olymbian Clinic

 

 

Ραγάδες / Ουλές

Οριστικό τέλος στις Ραγάδες και τις Ουλές από 10 εξειδικευμένους επιστημονικούς συνεργάτες του Olymbian-Clinic

 

Επωφελήσου τώρα,
από τη μεγάλη Προσφορά
του Olymbian Clinic

38 επεμβάσεις στη Μισή Τιμή

Γράψε ένα τηλέφωνο και θα έχεις άμεση ενημέρωση

ή Τηλεφωνήστε μας στο
210 6770071 – 6944 512760

Οι ραγάδες είναι ουλές που δημιουργούνται κάτω από την επιδερμίδα όταν το δέρμα δεν επανέρχεται μετά από εγκυμοσύνη, ορμονικές διαταραχές, απότομη αύξηση/απώλεια σωματικού βάρους ή κατά την εφηβεία, όταν το σώμα αναπτύσσεται πολύ γρήγορα.

Συχνές Ερωτήσεις

Σε πόσο χρόνο μετά τη θεραπεία θα φανούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να διαφέρουν από ασθενή σε ασθενή. Επιπλέον, μπορεί να μην είναι άμεσα και να βελτιώνονται με το χρόνο ή να απαιτούν επαναληπτικές συνεδρίες. Αν το δέρμα σας ανταποκριθεί στην πρώτη θεραπεία σίγουρα στις επόμενες θα υπάρχει μια σημαντική βελτίωση. Οι πρόσφατες και οι πιο ρηχές ουλές και ραγάδες παρουσιάζουν καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τις μεγαλύτερες και βαθύτερες.

Πόσο καιρό θα πάρει η θεραπεία που θα επιλέξω;

Το πλάνο της αντιμετώπισης κάθε δερματικού προβλήματος εξαρτάται από τις εξατομικευμένες ανάγκες του ενδιαφερόμενου και τη θεραπεία που θα επιλέξει.

Ποιες θεραπείες υπάρχουν για την αντιμετώπιση των ραγάδων/ουλών;

Ανάλογα με παράγοντες όπως το μέγεθος του προβλήματος, τον τύπο του δέρματος κ.α. υπάρχουν διάφορες θεραπείες αντιμετώπισης. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Ενέσεις με κολλαγόνο/ υαλουρονικό οξύ
  • Μικροδερμοαπόξεση
  • Χημική απολέπιση
  • Laser
  • Scargel
  • Needling

Μπορεί να εμφανιστούν τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, σε διάφορα μέρη του σώματός τους, συμπεριλαμβανομένης της κοιλιάς, των μηρών, των γοφών, του στήθους, των μπράτσων και της πλάτης.

Ραγάδες / Ουλές:

Οι ραγάδες συχνά ξεκινούν ως κοκκινωπές ή μωβ και στη συνέχεια γίνονται γυαλιστερές, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται σαν να έχει ασημί ή λευκές γραμμές.

Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Ραγάδες / Ουλές Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Ραγάδες / Ουλές Πρίν & Μετά

Οι ουλές σχηματίζονται ως κομμάτι της διαδικασίας επούλωσης του δέρματος, κάθε φορά που τα στρώματα του δέρματος τραυματίζονται.

Διακρίνονται σε ατροφικές και υπερτροφικές. Η ουλή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, μίας χειρουργικής επέμβασης, ενός εγκαύματος ή ακόμα και μίας σοβαρής ακμής.

Πλέον, με τη βοήθεια του Olymbian-Clinic και των ειδικά εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών του, ραγάδες και ουλές μπορούν να αντιμετωπιστούν ριζικά και αποτελεσματικά. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να επιλέξετε τη θεραπεία που σας ταιριάζει, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Kριτικές πελατών

“Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο μου έλαμπε! Δεν ήταν καθόλου ερεθισμένο και όλη η διαδικασία ήταν πολύ ωραία. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!”
Κατερίνα Παπά, Επιχειρηματίας
(46 ετών)

. . .

“Έκανα επιτέλους την λιποαναρρόφηση που φοβόμουν. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ και δεν το μετανιώνω!”
Δέσποινα Π, Κομμώτρια
(37 ετών)

. . .

“Το Olymbian-Clinic μου έδωσε τη λύση για οριστική αποτρίχωση. Στην αρχή ήμουν κάπως δύσπιστος αλλά τα αποτελέσματα με δικαίωσαν. Σας ευχαριστώ!”
Χρήστος Μ., Ιδ. Υπάλληλος
(42 ετών)