ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ – 6 περιπτώσεις Επεμβάσεων
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά

 

Οι επιλεγμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί
είναι μόνο στο Olymbian Clinic

 

 

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Οι 2 νέες τεχνικές στη μεταμόσχευση μαλλιών που κάνουν θραύση μεταξύ των ανδρών

Εντυπωσιακές Προσφορές

FaceLifting (χωρίς νυστέρι                      280    από  800
Τοπικό Πάχος ( Κρυολιπόλυση Κλπ)      180    από  350
Κυτταρίτιδα                                               170    από  300
Αποτρίχωση                                              από 20 έως 300
                                                   ανάλογα με τις συνεδρίες
Μεταμόσχευση  μαλλιών      έκπτωση   έως    50 % 

Γράψε ένα τηλέφωνο και θα έχεις άμεση ενημέρωση

ή Τηλεφωνήστε μας στο
210 6770071

Μια  ξεπερασμένη τεχνική που έγινε γνωστή στο παρελθόν ως  «βύσματα μαλλιών». δημιούργησε αποτελέσματα που έμοιαζαν λίγο σαν το τριχωτό της κεφαλής μιας κούκλας και άφησαν ιστορίες τρόμου στο μυαλό των φαλακρών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, υπάρχουν 2 πραγματικά πρωτογενείς τεχνικές που χρησιμοποιούνται από την πλειοψηφία των χειρουργών που εκτελούν διαδικασίες αποκατάστασης μαλλιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να επιλέξω το Olymbian-Clinic στην μεταμόσχευση μαλλιών;

Το Olymbian-Clinic  είναι ένας μεγάλος δημοσιογραφικός και ενημερωτικός οργανισμός που ειδικεύεται σε θέματα Πλαστικής Χειρουργικής και Θεραπειών προσώπου και σώματος.

Συνεργάζεται με τους κορυφαίους γιατρούς Πλαστικής Χειρουργικής και προσφέρει στους επισκέπτες του μοναδική ενημέρωση για το πώς να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν. Σας δίνει τη δυνατότητα νε πετύχετε τη χαμηλότερη τιμή, για την επέμβαση ή τη θεραπεία που χρειάζεστε και να επιλέξετε τον καταλληλότερο γιατρό.

Για τη μεταμόσχευση μαλλιών επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, με τους καλύτερους γιατρούς στις καλύτερες τιμές.

Το μαλλιά μετά τη μεταμόσχευση είναι για πάντα;

Η μεταμόσχευση είναι από τις λίγες επεμβάσεις που φέρνει μόνιμα αποτελέσματα. Αυτό οφείλεται στο ότι τα τριχοθυλάκια απλά αλλάζουν περιοχή φύτρωσης και όχι το DNA τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα τριχοθυλάκια να μην επιδέχονται επιδράσεις από την υπερέκκριση της DHT ορμόνης στη νέα περιοχή φύτρωσης.

Σε πόσο χρόνο είναι εμφανή τα αποτελέσματα από τη μεταμόσχευση;

Με τις νέες μεθόδους ο χρόνος εμφάνισης έχει μειωθεί κατά πολύ και είναι περίπου 6 μήνες, αντί των 9-12, στο παρελθόν.

Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας της φύτρωσης;

Το ποσοστό κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα πάνω από το 95 έως και το 100% αυτών που θα φυτευτούν.

Εξαρτάται από τον τρόπο συντήρησης των μοσχευμάτων κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας εξαγωγής (σταθερή θερμοκρασία 4-8 C).

Ποιο είναι το κόστος για μια μεταμόσχευση μαλλιών;

Οι τιμές για μεταμόσχευση μαλλιών εξαρτώνται από την περιοχή αραίωσης μαλλιών, που παρουσιάζουν είτε άνδρες είτε γυναίκες.

Ωστόσο, τα περισσότερα περιστατικά αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα αραίωσης οπότε και απαιτείται μεγαλύτερης έκτασης μεταμόσχευσης. Στην αγορά και για μια υψηλού επίπεδο εμφύτευση το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 2.800 ευρώ.

Η πρώτη ονομάζεται μεταμόσχευση θυλακοειδούς μονάδας (FUT) – ή τεχνική «λωρίδας», επειδή περιλαμβάνει την αφαίρεση μιας μικρής ταινίας του τριχωτού της κεφαλής ενός ασθενούς από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τη μεταμόσχευση των θυλάκων της τρίχας στην περιοχή με το πρόβλημα.

Μεταμόσχευση Μαλλιών:

Η δεύτερη μέθοδος ονομάζεται εκχύλιση θυλακικών μονάδων (FUE), η οποία μπορεί να γίνει είτε με το χέρι είτε με τη χρήση της αυτοματοποιημένης συσκευής. Η χειροκίνητη μέθοδος είναι αποτελεσματική, αλλά κουραστική και πολλοί χειρουργοί θεωρούν ότι η συσκευή αποτελεί σημαντική πρόοδο στη χειρουργική αποκατάσταση μαλλιών.

Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Μεταμόσχευση Μαλλιών Πρίν & Μετά

Η αυτοματοποιημένη συσκευή δημιουργεί μικρο-μοσχεύματα εξάγοντας μικροσκοπικές ωοθυλακικές μονάδες (τυπικά μεταξύ 1 και 4 ωοθυλακίων).

Το μόσχευμα κατόπιν εναποτίθεται σε αποστειρωμένο δοχείο, όπου διατηρείται υγρό έως ότου όλα τα μοσχεύματα έχουν εξαχθεί από το πίσω μέρος του κεφαλιού του δότη.

Τα μοσχεύματα στη συνέχεια μεταμοσχεύονται προσεκτικά στην περιοχή με το πρόβλημα, όπου τα μαλλιά μεγαλώνουν σε κανονικούς κύκλους. Η διαδικασία λειτουργεί επειδή τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι γενετικά προγραμματισμένα για να συνεχίσουν να αναπτύσσονται.

Το βασικό πλεονέκτημα της FUE Είναι: ότι δεν δημιουργεί ουλή.

Επειδή η διαδικασία αποσπά μόνο 1 έως 4 θυλάκια τρίχας κάθε φορά, είναι εύκολο για τον χειρούργο να συγκαλύψει τις περιοχές από όπου παίρνει τις τρίχες.

Επιλέξτε έναν έμπειρο Πλαστικό Χειρούργο

Επειδή είναι αυτοματοποιημένη διαδικασία εμφύτευση, πολλοί χειρουργοί με μικρή εμπειρία εκτελούν τη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης μαλλιών χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα πρέπει  λοιπόν να είστε ιδιαίτερα επιμελείς στην επιλογή του χειρούργου ώστε να διαθέτει εμπειρία και ικανότητα.

Αυτή την επιλογή σας την διασφαλίζει  το Olymbian-Clinic. Συνεργάζεται με τους κορυφαίους και πιο έμπειρους Πλαστικούς Χειρούργους και Λειτουργεί ως προσωπικός σας σύμβουλος με παράλληλα επίτευξη του χαμηλότερου οικονομικού κόστους.

Kριτικές πελατών

“Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο μου έλαμπε! Δεν ήταν καθόλου ερεθισμένο και όλη η διαδικασία ήταν πολύ ωραία. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!”
Κατερίνα Παπά, Επιχειρηματίας
(46 ετών)

. . .

“Έκανα επιτέλους την λιποαναρρόφηση που φοβόμουν. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ και δεν το μετανιώνω!”
Δέσποινα Π, Κομμώτρια
(37 ετών)

. . .

“Το Olymbian-Clinic μου έδωσε τη λύση για οριστική αποτρίχωση. Στην αρχή ήμουν κάπως δύσπιστος αλλά τα αποτελέσματα με δικαίωσαν. Σας ευχαριστώ!”
Χρήστος Μ., Ιδ. Υπάλληλος
(42 ετών)