ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ – 6 περιπτώσεις Επεμβάσεων
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά

 

Οι επιλεγμένοι Πλαστικοί Χειρουργοί
είναι μόνο στο Olymbian Clinic

 

 

Αύξηση/μείωση στήθους

Πως θα τονώσετε τη θηλυκότητά και την αυτοεκτίμησή σας

Εντυπωσιακές Προσφορές

FaceLifting (χωρίς νυστέρι                      280    από  800
Τοπικό Πάχος ( Κρυολιπόλυση Κλπ)      180    από  350
Κυτταρίτιδα                                               170    από  300
Αποτρίχωση                                              από 20 έως 300
                                                   ανάλογα με τις συνεδρίες
Μεταμόσχευση  μαλλιών      έκπτωση   έως    50 % 

Γράψε ένα τηλέφωνο και θα έχεις άμεση ενημέρωση

ή Τηλεφωνήστε μας στο
210 6770071

Ο μαστός, το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας και γονιμότητας, αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά σημαντικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας.

Το γεγονός αυτό καθιστά την πλαστική στήθους (αύξηση, ανόρθωση ή μείωση) μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις.

Το Olymbian-Clinic και το μεγάλο επιτελείο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι πλέον έμπειροι πλαστικοί χειρούργοι, θα σας προτείνουν ανάλογα με τη μορφολογία του στήθους σας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας την πιο κατάλληλη λύση, στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχει υπόνοια καρκινογένεσης;

Τα τελευταία χρόνια έχει πραγματοποιηθεί μεγάλος αριθμός κλινικών μελετών επί του θέματος. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία δείχνουν ότι το ποσοστό εμφάνισης καρκίνου του μαστού σε γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης όχι μόνο δεν είναι μεγαλύτερο, αλλά αντίθετα είναι μικρότερο από αυτό που παρατηρείται σε γυναίκες που δεν έχουν υποβληθεί σε πλαστική στήθους.

Επηρεάζεται ο θηλασμός από την αυξητική στήθους;

Αν χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα ενθέματα, ο θηλασμός δεν επηρεάζεται. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες που ανίχνευσαν την ποσότητα σιλικόνης στο αίμα και στο γάλα γυναικών με ενθέματα δεν βρήκαν καμιά διαφορά από τις γυναίκες χωρίς ενθέματα. Μάλιστα βρέθηκε ότι η ποσότητα σιλικόνης στις γυναίκες με ενθέματα είναι 10 φορές μικρότερη από αυτή που υπάρχει στο αγελαδινό ή το γάλα σε σκόνη.

Είναι επώδυνη η αυξητική στήθους;

Στην αυξητική στήθους ο πόνος είναι πολύ περιορισμένος και οι μελανιές σχεδόν ανύπαρκτες. Αμέσως μετά το χειρουργείο και για 2 ημέρες ο μαστός ακινητοποιείται με γάζες δεμένες σφιχτά. Μέσα σε 1 εβδομάδα περίπου το μεγαλύτερο μέρος του οιδήματος υποχωρεί.

Ποιο ένθεμα πρέπει να επιλέξω;

Υπάρχουν δύο είδη ενθεμάτων, τα στρογγυλά και τα ανατομικά (σχήμα σταγόνας, δάκρυ). Τα ενθέματα μπορούν να τοποθετηθούν είτε κάτω από το μαζικό αδένα, είτε κάτω από την απονεύρωση του μείζονος θωρακικού μυός, είτε κάτω από το μείζονα θωρακικό μυ. Ο γιατρός αποφασίζει το βέλτιστο τρόπο τοποθέτησης των ενθεμάτων ανάλογα με τη μορφολογία του θώρακα και του στήθους.

Η αύξηση ή μείωση στήθους είναι επεμβάσεις στις οποίες έχουν καταφύγει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο προκειμένου να βελτιώσουν το σχήμα και το μέγεθος του στήθους τους.

Αύξηση/μείωση στήθους:

Ενδιαφέρει τις περιπτώσεις των γυναικών με στήθος που δεν τις ικανοποιεί, είτε γιατί μετά από εγκυμοσύνες έχει χαλαρώσει ή αλλάξει, είτε διότι λόγω κληρονομικότητας δεν έχει το μέγεθος που επιθυμούν.

Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά
Μετά
Μετά
Μετά
Πρίν
Πρίν
Αύξηση Στήθους Πρίν & Μετά

Kαταλυτικός παράγοντας στην αύξηση στήθους είναι η σωστή επιλογή των ενθεμάτων. Η συνολική διάρκεια της επέμβασης συνήθως είναι 1 ώρα και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της μετά από 2-3 ημέρες.

Οι μεγάλοι μαστοί μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από προβλήματα στην υγεία όπως αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, οσφυαλγία, αλλά μπορεί να επιφέρουν και μια σειρά από περιορισμούς στην καθημερινή δραστηριότητα της γυναίκας όπως αδυναμία για άθληση, ένδυση και σωστή υγιεινή.

Η πλαστική χειρουργική δίνει λύση σ’ αυτό το πρόβλημα με την επέμβαση μείωσης στήθους. Όταν χρειάζεται, μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους.

Kριτικές πελατών

“Μετά τον καθαρισμό το πρόσωπο μου έλαμπε! Δεν ήταν καθόλου ερεθισμένο και όλη η διαδικασία ήταν πολύ ωραία. Θα τους ξαναπροτιμήσω σίγουρα!”
Κατερίνα Παπά, Επιχειρηματίας
(46 ετών)

. . .

“Έκανα επιτέλους την λιποαναρρόφηση που φοβόμουν. Αποφάσισα να τους εμπιστευτώ και δεν το μετανιώνω!”
Δέσποινα Π, Κομμώτρια
(37 ετών)

. . .

“Το Olymbian-Clinic μου έδωσε τη λύση για οριστική αποτρίχωση. Στην αρχή ήμουν κάπως δύσπιστος αλλά τα αποτελέσματα με δικαίωσαν. Σας ευχαριστώ!”
Χρήστος Μ., Ιδ. Υπάλληλος
(42 ετών)