Λιποαναρρόφηση: Τα 10 μεγάλα οφέλη για το σώμα μας από την επέμβαση

Η συσσώρευση λίπους σε κάποια σημεία του σώματος αποτελεί πρόβλημα για γυναίκες αλλά και για άντρες.

Η μέθοδος της λιποαναρρόφησης αποτελεί σημαντικό εργαλείο  για την άμεση αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων και θεωρείται μια από τις πιο άμεσες και αποτελεσματικές μεθόδους.

Παράλληλα προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία και την φυσιολογία του σώματος

Δείτε τα 10 οφέλη της λιποαναρρόφησης  σύμφωνα με τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς.

 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ  ΤΩΡΑ την ΕΠΕΜΒΑΣΗ που σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ στην Α  Σελίδα
Κερδίστε   μία  από τις  38  ευκαιρίες   της μεγάλης προσφοράς   ΕΔΩ

Οφέλη : 

  1. Μπορεί να βελτιώσει το σχήμα και το περίγραμμα του σώματός σας.

  2. Μπορεί να βοηθήσει ή να απομακρύνει πλήρως τα λιποειδή, τα οποία είναι καλοήθεις λιπώδεις όγκοι σε ορισμένες περιοχές του σώματος.

  3. Μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες που υποφέρουν από γυναικομαστία (όταν οι άνδρες αναπτύσσουν υπερβολικές ποσότητες λιπώδους ιστού μαστού) αφαιρώντας τον λιπώδη ιστό του μαστού.

  4. Μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία του συνδρόμου λιποδυστροφίας, το οποίο εμφανίζεται όταν υπάρχει διαταραχή στο μεταβολισμού του λίπους. Σε τέτοιες περιπτώσεις συναντάμε υπερβολικό λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, χωρίς όμως να υπάρχει άλλο λίπος στο υπόλοιπο σώμα.

  5. Οι επιδράσεις της λιποαναρρόφησης μπορεί να είναι πολύ μακράς διαρκείας, εφόσον το βάρος του ασθενούς δεν αυξάνεται σημαντικά μετά από τη διαδικασία.

  6. Βελτιώνει σημαντικά την εμφάνιση σε περιπτώσεις περίσσιου δέρματος, που προέκυψαν από την απότομη απώλεια βάρους. 

  7. Μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της υπερβολικής εφίδρωσης στις περιοχές της μασχάλης, καθώς και στην αποβολή σε άλλες περιοχές, όπως οι μηροί.

  8. Τα αποτελέσματα είναι ως επί το πλείστον είναι άμεσα, με αποτέλεσμα να μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας σε λίγες μόνο ημέρες. Εκτός από το πρήξιμο, που μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες για να υποχωρήσει, οι βελτιώσεις είναι άμεσες.

  9. Μπορεί να επηρεάσει σημαντικά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής, όπως είναι η άσκηση και η καλή διατροφή.

  10. Μπορεί να βελτιώσει την ευημερία ενός ατόμου, βελτιώνοντας τις σοβαρές ανισορροπίες και τις ανωμαλίες στην εμφάνιση του σώματος. Αν και δεν αποτελεί υποκατάστατο ενός υγιεινού τρόπου ζωής, σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα αλλά και να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας.