Αύξηση/μείωση στήθους: Πως θα τονώσετε τη θηλυκότητά και την αυτοεκτίμησή σας.

Ενημερωθείτε εδώ για τις μεγάλες προσφορές Olymbian-Clinic για την επέμβαση στο στηθος.

Ο μαστός, το κατεξοχήν σύμβολο θηλυκότητας και γονιμότητας, αποτελεί καθοριστικό στοιχείο της γυναικείας εμφάνισης και επιδρά σημαντικά στην αυτοεκτίμηση και τον ψυχισμό της σύγχρονης γυναίκας.

Το γεγονός αυτό καθιστά την πλαστική στήθους (αύξηση, ανόρθωση ή μείωση) μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις.

Το Olymbian-Clinic και το μεγάλο επιτελείο συνεργατών του σε όλη την Ελλάδα, στο οποίο περιλαμβάνονται οι πλέον έμπειροι πλαστικοί χειρούργοι, θα σας προτείνουν ανάλογα με τη μορφολογία του στήθους σας, τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας την πιο κατάλληλη λύση, στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Η αύξηση ή μείωση στήθους είναι επεμβάσεις στις οποίες έχουν καταφύγει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο προκειμένου να βελτιώσουν το σχήμα και το μέγεθος του στήθους τους.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ  ΤΩΡΑ την ΕΠΕΜΒΑΣΗ που σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ στην Α  Σελίδα
Κερδίστε   μία  από τις  38  ευκαιρίες   της μεγάλης προσφοράς   ΕΔΩ

Ενδιαφέρει τις περιπτώσεις των γυναικών με στήθος που δεν τις ικανοποιεί, είτε γιατί μετά από εγκυμοσύνες έχει χαλαρώσει ή αλλάξει, είτε διότι λόγω κληρονομικότητας δεν έχει το μέγεθος που επιθυμούν.

Kαταλυτικός παράγοντας στην αύξηση στήθους είναι η σωστή επιλογή των ενθεμάτων. Η συνολική διάρκεια της επέμβασης συνήθως είναι 1 ώρα και η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις δραστηριότητές της μετά από 2-3 ημέρες.

Οι μεγάλοι μαστοί μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από προβλήματα στην υγεία όπως αυχενικό σύνδρομο, πονοκεφάλους, οσφυαλγία, αλλά μπορεί να επιφέρουν και μια σειρά από περιορισμούς στην καθημερινή δραστηριότητα της γυναίκας όπως αδυναμία για άθληση, ένδυση και σωστή υγιεινή.

Η πλαστική χειρουργική δίνει λύση σ’ αυτό το πρόβλημα με την επέμβαση μείωσης στήθους. Όταν χρειάζεται, μπορεί να συνδυαστεί και με ανόρθωση στήθους.